opc_loader
Gastenboek
Annerieke 
Ik heb de ring ontvangen en hij is helemaal...
Julia 
Hartelijk bedankt voor het mooie...
Ellen Sijben 
Heel erg blij met de rechthoekige hanger met...
Miriam 
De bestelling is binnen en het sieraad...

20mm bruine Dacaya cross roads armband met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
94,95
Lettertype:
Lengte armband:
Afdruk:
Aantal afdrukken
x
Beschrijving

20mm bruine leren Dacaya cross armband inclusief het graveren van een vingerafdruk van uw geliefde of dierbare. De vingerafdruk wordt op hoge kwaliteit in de buitenste band gegraveerd door middel van een laser. Het is ook mogelijk om een afdruk van een hand, een dierenpoot of een babyhandje of voetje te laten graveren. Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, rubber, was etcetera. Als u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, dan kunt u deze uploaden in de vervolgstappen van het bestelproces. Als u de afdruk niet upload, dan sturen wij u de instructies per mail om de afdruk per (aangetekende) post aan te leveren. Uiteraard ontvangt u de afdruk weer netjes retour nadat we de armband hebben gemaakt. Mocht u nog geen afdruk beschikbaar hebben, dan kunt u een afdrukset meebestellen waarmee u eenvoudig een afdruk kunt maken. De armband kan uitgevoerd worden met één, twee of drie afdrukken.

De armband is 20mm breed en de standaard lengte is 19,5cm. Door het toevoegen van één schakel kan de armband ingesteld worden in een lengte van 19,5cm en 21cm. Door het toevoegen van twee schakels kan de armband ingesteld worden in een lengte van 19,5cm, 21cm en 22,5cm.  

Optioneel kunt u de sluiting van de armband laten graveren met een tekst van maximaal 20 tekens. De tekst voegt u eenvoudig toe in vervolgstappen. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes: 

Armband graveren lettertypes

Deze Dacaya armband is uit voorraad leverbaar, u heeft hem daarom al binnen 1 tot 5 dagen in huis na ontvangst van de afdruk(ken)!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: