opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Edelstalen armband met vingerafdruk 888

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
99,00
Lengte armband:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Stoere edelstalen armband met een lasergravure van een vingerafdruk. De vingerafdruk graveren wij door middel van een laser in het edelstaal waardoor deze een zwarte kleur krijgt.
 
Deze armband met vingerafdruk is in diverse lengtes te bestellen, de sluiting is 15x50mm groot.
 

Laat op de armband een vingerafdruk graveren van uw dierbare zodat u deze altijd bij u draagt. Het is ook mogelijk om een voetafdruk of pootafdruk te laten graveren. De afdruk wordt digitaal geschaald zodat deze passend te graveren is op de afdruk armband. Aanvullend is het mogelijk om de binnenzijde van de armband te laten graveren met een persoonlijke tekst.

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u de instructies om de afdruk aan te leveren. Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, dan kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Heeft u nog geen afdruk beschikbaar? Bestel dan eenvoudig een afdrukset mee welke wij u per post toesturen. Bij de afdrukset voegen we duidelijke instructies zodat u eenvoudig een goede afdruk kunt maken.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items