opc_loader
Gastenboek
Juli 
Hallo ik heb mijn bestelling ontvangen...
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...
Loes Scholman 
Het cadeau wat onze kleinzoon aan onze...

Gouden armband met vingerafdruk in steen 8x6mm

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
558,00
Lengte armband:
Steen:
Afwerking:
Afdruk:
Beschrijving

Deze sierlijke gouden schakelarmband bestaat uit kleine subtiele schakeltjes en een groene of blauwe steen waarop wij naar wens de vingerafdruk van een geliefde of dierbare graveren. Zo krijgt deze goudenn armband een bijzondere betekenis, als gedenksieraad maar ook als uiting van liefde voor bijvoorbeeld uw partner of kind. Behalve een vingerafdruk is het ook mogelijk een geschaalde afbeelding van een dierenpoot, handpalm of babyhandje of –voetje te laten graveren. 

De steen heeft afmetingen van 8x6mm. De dikte van de ketting is 2.5mm.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items