opc_loader

Gouden open slavenarmband met vingerafdruk en 5 stenen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.671,93
Strak gemeten polsmaat:
Materiaal:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Afdruk graveren:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Gouden open slavenarmband met een vingerafdruk en vijf pave gezette zirkonia stenen. Qua vingerafdruk kunt u zelf kiezen of de afdruk sterk uitvergroot of vergroot op de armband moet komen. Het is tevens mogelijk om een afdruk van een handpalm, dierenpoot, babyvoetje of babyhandje te laten graveren. Door de toevoeging van de afdruk wordt de armband een blijvende herinnering aan uw geliefde of dierbare. De slavenarmband is 2mm dik en is te bestellen in 14 karaats geelgoud, witgoud en roodgoud in de breedtes 4mm en 6mm. Als lengte geeft u de strak gemeten polsmaat op. De pols dient u strak te meten bij de knokkel. De armband zullen wij vervolgens in de juiste afmeting maken.

Om uw armband te personaliseren kunt u één, twee of drie afdrukken van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Indien u de afdruk digitaal bechikbaar heeft kunt u deze tijdens het bestelproces toevoegen aan de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Aanvullend is het mogelijk om de armband in de binnenzijde te laten graveren met een tekst, dit kan in sierlijke schrijfletters of in een standaard rechte letter.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk. 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: