opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Gouden ronde armband met vingerafdruk en steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.239,03
Lengte armband:
Afmeting:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Subtiel en stijlvol. Deze mooie schakelarmband met rond plaatje is het perfecte sieraad voor iedere dag en met haast elke outfit goed te combineren. Het bijzondere aan deze gouden armband is het plaatje in het midden; hierop graveren wij met de grootste precisie voor u een vingerafdruk of verkleinde afbeelding van een handpalm of babyvoetje. Zodat u op elegante wijze een persoon die u dierbaar is altijd bij u kunt dragen. Of kies juist voor een afdruk van de poot van uw hond of kat, als juist die een bijzondere plek in uw hart heeft. Het ronde afdrukplaatje wordt afgewerkt met een mooi siersteentje.
Personaliseer uw plaatjesarmband eventueel verder door aan de binnenzijde van het plaatje een tekst of datum te laten graveren.

De afdrukarmband wordt vervaardigd uit 14 karaat witgoud, geelgoud of roodgoud en is verkrijgbaar in diverse lengtematen. De schakels van de armband zijn altijd 5 millimeter breed. Voor het ronde plaatje kunt u kiezen uit een doorsnede van 11, 14 of 17 millimeter.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items