opc_loader

Leren vingerafdruk armband met zilveren plaat

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
85,00
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Bruin leren armband met een zilveren plaat van 40x22mm waarin we een vingerafdruk van uw dierbare graveren. Het is ook mogelijk om twee afdrukken in de plaat te laten graveren. De armband wikkelt diverse malen om de pols en is instelbaar door het riempje zodat deze armband altijd past.

Heeft u een digitale afdruk beschikbaar? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Heeft u een afdrukkaart of afdruk van was of rubber, dan kunt u deze per post toesturen. De instructies hiervoor ontvangt u per mail na het plaatsen van de bestelling. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen waarmee u zelf eenvoudig afdrukken kunt maken. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

De levertijd van deze armband bedraagt circa 7-12 werkdagen na ontvangst van de vingerafdruk(ken).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items