opc_loader

Ronde zilveren vingerafdruk armband

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
182,00
Lengte armband:
Afmeting:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Lieflijk en toch ook stoer. Deze zilveren schakelarmband bestaat uit kleine subtiele schakeltjes van zo’n 5 millimeter breed die worden gecombineerd met een mooi rond plaatje waarop wij naar wens de vingerafdruk van een geliefde of dierbare graveren. Zo krijgt deze zilveren armband een bijzondere betekenis, als gedenksieraad maar ook als uiting van liefde voor bijvoorbeeld uw partner of kind. Behalve een vingerafdruk is het ook mogelijk een geschaalde afbeelding van een dierenpoot, handpalm of babyhandje of –voetje te laten graveren. Bovendien kunt u er voor kiezen het ronde plaatje aan de achterzijde te voorzien van een persoonlijke tekst of een datum die voor u een speciale betekenis heeft.

Deze zilveren vingerafdrukarmband met schakels is verkrijgbaar met een plaatje van 16x14 millimeter of 22x17 millimeter. Hierbij heeft u de keuze uit diverse lengtematen. Het afdrukplaatje zelf is 2,5 millimeter dik.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items