opc_loader

RVS scharnier armband met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
89,00
Lengte armband:
Gravure:
Afdruk:
Afdruk graveren:
Aantal afdrukken
x
Beschrijving

Deze RVS armband met vingerafdruk vormt een wel heel bijzondere manier om uw liefde uit te drukken. Op de scharnierarmband wordt met een laser een afbeelding van een vingerafdruk, handpalm, dierenpoot of babyhandje of –voetje gegraveerd. Door de toevoeging van de afdruk wordt de armband een blijvende herinnering aan een geliefde of dierbare. De scharnierarmband is verkrijgbaar in 2 maten en sluit met een scharnier en klemslot. De armband is half mat en half glanzend afgewerkt wat een mooie uitstraling geeft.

Om uw armband te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Als u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, dan is het ook mogelijk om deze te uploaden tijdens het bestelproces. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Aanvullend kunt u ook een tekst in de armband laten graveren. Dit kan in een sierlijke schrijfletter en in een standaard rechte letter.

De armband is verkrijgbaar in de volgende maten:

- Binnen omtrek 17cm: 58x50x6mm.

- Binnen omtrek 18,25cm: 62x53x8mm.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items