opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Scharnier afdruk armband met steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
129,00
Lengte armband:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Afdruk graveren:
Aantal afdrukken
  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Prachtige scharnierarmand met siersteen waarin een vingerafdruk van uw geliefde of dierbare kan worden verwerkt. Hoe deze in het zilver of RVS wordt verwerkt bepaalt u zelf: op ware grootte of op schaal vergroot. Ook een geschaalde afbeelding van de afdruk van een handpalm, dierenpootje of de voet van een baby in de armband laten graveren behoort tot de mogelijkheden. Deze afdrukarmband wordt extra bijzonder door de plaatsing van een zirkonia in het midden van het (edel)metaal. Zo wordt de armband een waardevol en uniek herinneringssieraad. De scharnierarmband is verkrijgbaar in 2 maten en sluit met een scharnier en klemslot.

De armband is verkrijgbaar in RVS en zilver in de volgende maten:

- Binnen omtrek 17cm: 58x50x6mm.

- Binnen omtrek 18,25cm: 62x53x8mm.

Om uw vingerafdrukarmband te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft kunt u deze tijdens het bestelproces uploaden. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Aanvullend is het mogelijk om de armband te laten graveren in de binnenzijde van de armband. Dit kan in een sierlijke schrijfletter of in een standaard rechte letter.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items