opc_loader

Sierlijke gouden slavenarmband met vingerafdruk en steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
1.469,00
Strak gemeten polsmaat:
Materiaal:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Afdruk graveren:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Sierlijke gouden open slavenarmband met een vingerafdruk. Hierbij kunt u zelf kiezen of de afdruk sterk uitvergroot of vergroot op de armband moet komen. Het is tevens mogelijk om een afdruk van een handpalm, dierenpoot, babyvoetje of babyhandje te laten graveren. Door de toevoeging van de afdruk wordt de armband een blijvende herinnering aan uw geliefde of dierbare. In het midden van de armband is een sierlijke steen verwerkt. De slavenarmband is 2mm dik en is te bestellen in 14 karaats geelgoud, witgoud en roodgoud in de breedtes 5mm en 7mm. Als lengte geeft u de strak gemeten polsmaat op. De pols dient u strak te meten bij de knokkel. De armband zullen wij vervolgens in de juiste afmeting maken.

Om uw armband te personaliseren kunt u één, twee of drie afdrukken van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Indien u de afdruk digitaal bechikbaar heeft kunt u deze tijdens het bestelproces toevoegen aan de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Aanvullend is het mogelijk om de armband in de binnenzijde te laten graveren met een tekst, dit kan in sierlijke schrijfletters of in een standaard rechte letter.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: