opc_loader
Gastenboek
Britt Metten 
Hoihoi, Ik heb gisteren een hele mooie...
Carla 
Bedankt voor de bestelling, bijzonder en mooi
Jane Bessem-Ragghoe 
Ik wil u hartelijk bedanken voor de...
Els  
Wil jullie heel erg bedanken voor het...

Smalle leren armband met vingerafdruk 814

- Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
79,00
Lengte armband:
Breedte armband:
Afdruk:
Kleur leer:
Kleur slot:
Plaats afdruk:
Aantal afdrukken
x
Beschrijving

Smalle leren armband met vingerafdruk met een slot van edelstaal. De armband is 14mm breed. De vingerafdruk graveren wij met een laser in het leer of in het slot. De vingerafdruk kan in ware grootte of uitvergroot gegraveerd worden.

De armband is verkrijgbaar in de lengtes 16-22cm. De armband kan strak, middel of los gedragen worden. De polsmaat dient bij de knokkel gemeten te worden, houd hierbij rekening met de volgende richtlijn:

- Armbandmaat strak: omtrek pols bij knokkel + 1,5cm

- Armbandmaat middel: omtrek pols bij knokkel + 2cm

- Armbandmaat los: omtrek pols bij knokkel + 3cm

Deze vingeradruk armband is verkrijgbaar in diverse kleuren leer. De armband kan geleverd worden met een slot in edelstaal en massief zilver.

Het is mogelijk een afdruk te laten graveren van een vinger, een hand, een dierenpoot, een babyvoetje of een babyhandje. Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, rubber, was etcetera. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per mail de instructies om de afdruk aan te leveren. Indien u de afdruk digitaal beschikbaar heeft, dan kunt u deze uploaden tijdens het bestelproces. Mocht u nog geen afdruk hebben, dan kunt u een afdrukset meebestellen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Kleuren leer armband met vingerafdruk

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items