opc_loader

Vingerafdruk armband met rondje

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
66,50
Kleur:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Tekst graveren in binnenzijde:
Beschrijving

Suede wikkelarmband met een prachtige zilveren ronde bedel waarin we een vingerafdruk van uw dierbare graveren. Het is ook mogelijk om twee afdrukken in het rondje te laten graveren. Het rondje 18mm groot. De armband wikkelt diverse malen om de pols en is instelbaar door het sluitingskettinkje zodat deze armband altijd past. Deze armband is verkrijgbaar in de opvallende kleuren zwart, blauw en roze:

Kleuren vingerafdruk armband

Heeft u een digitale afdruk beschikbaar? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Heeft u een afdrukkaart of afdruk van was of rubber, dan kunt u deze per post toesturen. De instructies hiervoor ontvangt u per mail na het plaatsen van de bestelling. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen waarmee u zelf eenvoudig afdrukken kunt maken. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

De levertijd van deze armband bedraagt circa 7-12 werkdagen na ontvangst van de vingerafdruk(ken).

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items