opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren open slavenarmband met vingerafdruk en 5 stenen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
309,00

Strak gemeten polsmaat:

Pave gezette stenen:

Afwerking:

Gravure:

Afdruk:

Breedte:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Zilveren open slavenarmband met een vingeradruk. In de vingerafdruk worden langs het randje vijf prachtige zirkonia stenen gezet door middel van een pave zetting. Qua vingerafdruk kunt u kiezen of deze sterk uitvergroot of vergroot op de armband moet komen. Het is tevens mogelijk om een afdruk van een handpalm, dierenpoot, babyvoetje of babyhandje te laten graveren. Door de toevoeging van de afdruk wordt de armband een blijvende herinnering aan uw geliefde of dierbare. De slavenarmband is 2mm dik en is te bestellen in de breedtes 4mm, 6mm, 8mm en 10mm. Als lengte geeft u de strak gemeten polsmaat op. De pols dient u strak te meten bij de knokkel. De armband zullen wij vervolgens in de juiste afmeting maken.

Om uw armband te personaliseren kunt u één, twee of drie afdrukken van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Indien u de afdruk digitaal bechikbaar heeft kunt u deze tijdens het bestelproces toevoegen aan de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Aanvullend is het mogelijk om de armband in de binnenzijde te laten graveren met een tekst, dit kan in sierlijke schrijfletters of in een standaard rechte letter.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: