opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren armband met vingeradruk op rond plaatje

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
139,00

Lengte armband:

Afmeting:

Afwerking:

Afdruk:

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Superschattig, dit lieve zilveren vingerafdrukarmbandje met ronde bedel. Een mooi cadeau voor bijvoorbeeld een communie, huwelijk of geboorte. Het sieraad bestaat uit een schakelarmband met sierlijke smalle zilveren schakels. Daaraan hangt een ronde plaat in de afmeting van uw keuze: 12,5 of 16 millimeter. Op deze zilveren bedel graveren wij met uiterste precisie een door u aangeleverde vingerafdruk. Van uw kind of partner bijvoorbeeld, maar dit kan ook de vingerafdruk van een overleden dierbare zijn, zodat deze afdrukarmband een mooi gedenksieraad wordt.


Ook het graveren van de afdruk van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje behoort tot de mogelijkheden.

De armband met ronde bedel wordt vervaardigd uit 925 sterling zilver en is verkrijgbaar in diverse lengtematen. 

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: