opc_loader
Gastenboek
Anita Janssen 
Gisteren de armbanden (assierraden) mogen...
Juli 
Hallo ik heb mijn bestelling ontvangen...
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...

Zilveren armband met vingerafdruk op hartje met steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
179,00
Lengte armband:
Afmeting:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Een lieve herinnering voor iedere dag. Met deze zilveren schakelarmband met hartjeshanger draagt u uw meest dierbare persoon altijd bij u. In de hartvormige bedel graveren wij met een precisielaser een vingerafdruk van uw keuze. Ook het laten graveren van een dierenpootje, handpalm of babyvoetje behoort tot de mogelijkheden. Dat maakt van dit lieflijke zilveren armbandje een uitstekend geboortegeschenk voor nieuwe moeders, een cadeau voor de heilige communie of een aandenken aan een huwelijksdag. Ook als herinneringssieraad aan een overleden dierbare is deze zilveren afdrukarmband zeer geschikt.

De armband met hartjesbedel wordt vervaardigd uit 925 sterling zilver en is verkrijgbaar in diverse lengtematen. De schakels van de armband zijn altijd 5 millimeter breed. Voor het bedeltje kunt u kiezen uit een doorsnede van 11, 14 of 17 millimeter. De afdrukarmband wordt afgewerkt met een elegant siersteentje.
In de achterzijde van de zilveren bedel kunt u, indien gewenst, een persoonlijke tekst laten graveren.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: