opc_loader
Gastenboek
Juli 
Hallo ik heb mijn bestelling ontvangen...
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...
Loes Scholman 
Het cadeau wat onze kleinzoon aan onze...

Zilveren armband met vingerafdruk op rondje met steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
179,00
Lengte armband:
Afmeting:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Superschattig, dit lieve zilveren vingerafdrukarmbandje met ronde bedel en klein siersteentje. Een mooi cadeau voor bijvoorbeeld een communie, huwelijk of geboorte. Het sieraad bestaat uit een schakelarmband met sierlijke smalle zilveren schakels van 5 millimeter breed. Daaraan hangt een ronde bedel in de afmeting van uw keuze: 11, 14 of 17 millimeter. Op deze zilveren bedel graveren wij met uiterste precisie een door u aangeleverde vingerafdruk. Van uw kind of partner bijvoorbeeld, maar dit kan ook de vingerafdruk van een overleden dierbare zijn, zodat deze afdrukarmband een mooi gedenksieraad wordt.
Ook het graveren van de afdruk van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje behoort tot de mogelijkheden.

De armband met ronde bedel wordt vervaardigd uit 925 sterling zilver en is verkrijgbaar in diverse lengtematen. Op de bedel wordt een kleine siersteen geplaatst. Om de afdrukarmband verder te personaliseren kunt u, indien gewenst, op de achterzijde van het bedeltje een persoonlijke tekst laten graveren.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: