opc_loader
Gastenboek
Juli 
Hallo ik heb mijn bestelling ontvangen...
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...
Loes Scholman 
Het cadeau wat onze kleinzoon aan onze...

Zilveren armband met vingerafdruk rond

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
159,00
Lengte armband:
Afmeting:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Subtiel en stijlvol. Deze mooie schakelarmband met rond plaatje is het perfecte sieraad voor iedere dag en met haast elke outfit goed te combineren. Het bijzondere aan deze zilveren armband is het plaatje in het midden; hierop graveren wij met de grootste precisie voor u een vingerafdruk of verkleinde afbeelding van een handpalm of babyvoetje. Zodat u op elegante wijze een persoon die u dierbaar is altijd bij u kunt dragen. Of kies juist voor een afdruk van de poot van uw hond of kat, als juist die een bijzondere plek in uw hart heeft.
Personaliseer uw plaatjesarmband eventueel verder door aan de binnenzijde van het plaatje een tekst of datum te laten graveren.

De afdrukarmband wordt vervaardigd uit 925 sterling zilver en is verkrijgbaar in diverse lengtematen. De schakels van de armband zijn altijd 5 millimeter breed. Voor het ronde plaatje kunt u kiezen uit een doorsnede van 11, 14 of 17 millimeter.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items