opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren plaatarmband met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
149,00
Lengte armband:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Stoer en uniek. Met deze prachtige vingerafdrukarmband draagt u uw liefde voor die ene bijzondere persoon altijd bij u. De armband bestaat een mooie schakelband die wordt gecombineerd met een langwerpig plaatje, allemaal uitgevoerd in hoge kwaliteit zilver. Op de plaat graveren wij met de grootste precisie een vingerafdruk van bijvoorbeeld uw partner, (klein)kind of een overleden dierbare. Ook het graveren van een voetafdruk of dierenpootje behoort tot de mogelijkheden. Die afdruk wordt dan digitaal verkleind zodat deze passend op de plaatarmband gegraveerd kan worden.

De zilveren afdrukarmband is in verschillende lengtes te bestellen.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items