opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Zilveren scharnier armband met vingerafdruk en bakslot

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
169,00
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Afdruk graveren:
Aantal afdrukken
  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Deze zilveren armband met vingerafdruk vormt een wel heel bijzondere manier om uw liefde uit te drukken. Op de holle stijve scharnierarmband wordt met een laser een afbeelding van een vingerafdruk, handpalm, dierenpoot of babyhandje of –voetje gegraveerd. Hierbij kunt u zelf kiezen of de afdruk sterk uitvergroot of vergroot op de armband moet komen. Door de toevoeging van de afdruk wordt de armband een blijvende herinnering aan uw geliefde of dierbare. De scharnierarmband is 60x54mm groot wat neer komt op een lengte van 18cm. De vingerafdruk armband is verkrijgbaar in de breedtes 5mm, 7mm en 10mm. De armband is voorzien van een bakslot.

Om uw armband te personaliseren kunt u zelf één, twee of drie afdrukken van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Indien u de afdruk digitaal bechikbaar heeft kunt u deze tijdens het bestelproces toevoegen aan de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Aanvullend is het mogelijk om de armband in de binnenzijde te laten graveren met een tekst, dit kan in sierlijke schrijfletters of in een standaard rechte letter.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: