opc_loader
Gastenboek
Juli 
Hallo ik heb mijn bestelling ontvangen...
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...
Loes Scholman 
Het cadeau wat onze kleinzoon aan onze...

Zilveren slavenarmband met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
123,95
Lengte armband:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Tekst graveren in binnenzijde:
Beschrijving

Deze unieke zilveren armband kan worden voorzien van één, twee of drie vingerafdrukken. De afdrukken worden in hoge kwaliteit door middel van een laser in de zilveren slavenarmband gegraveerd. Aanvullend kunt u een tekst van maar liefst 3 regels in de binnenzijde van de armband laten graveren.

De zilveren afdrukarmband is in verschillende lengtes te bestellen. Doordat de armband van relatief zacht zilver is gemaakt, is de armband eenvoudig om de pols te plooien. De armband heeft een breedte van ca. 12mm. 

Heeft u een digitale afdruk beschikbaar? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Heeft u een afdrukkaart of afdruk van was of rubber, dan kunt u deze per post toesturen. De instructies hiervoor ontvangt u per mail na het plaatsen van de bestelling. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen waarmee u zelf eenvoudig afdrukken kunt maken. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig. Bij de afdrukset zijn duidelijke instructies gevoegd, zodat u eenvoudig een goede en bruikbare afdruk kunt maken.

De levertijd van deze zilveren armband met vingerafdruk bedraagt circa 7-12 werkdagen na ontvangst van de afdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items