opc_loader
Gastenboek
Annick  
Beste, Dit was onze eerste keer bestellen...
Danielle janssen 
Zojuist de hangertjes binnen gekregen en wat...
Leticia 
Beste Ik heb de ringen vandaag mogen...
Sebastiaan 
Cadeau binnen. Super blij mee!! Top...

Design ketting hanger met vingerafdruk

- Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
119,00
Ketting meebestellen:
Materiaal:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
x
Beschrijving

Een uitblinker in al zijn eenvoud, deze prachtige design hanger met vingerafdruk. Deze kettinghanger is het perfecte gedenksieraad voor iedere dag. Het moderne design complementeert iedere outfit en door de subtiele verwerking van een vingerafdruk in het juweel draagt u uw liefde en/of herinnering aan een dierbare altijd op gepaste wijze mee.
De afdrukhanger meet 7,5 bij 16 millimeter en is verkrijgbaar in zilver, witgoud, geelgoud en roodgoud. Aan de voorzijde graveren wij met de grootste precisie de vingerafdruk van uw geliefde of dierbare. Of kies voor een geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd van de vingerafdrukhanger bedraagt 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Indien u ook een ketting nodig heeft kunt u eenvoudig direct een van de volgende kettingen mee bestellen:

Ketting bestellen

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items