opc_loader
Gastenboek
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...
Loes Scholman 
Het cadeau wat onze kleinzoon aan onze...
Judith 
Ik heb de ringen met vingerafdruk ontvangen....

Design vingerafdruk hanger met steen en holle achterzijde

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
179,00
Ketting meebestellen:
Materiaal:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Moderne en elegante vingerafdrukhanger van zilver of goud. Het verfijnde abstracte design maakt van deze hanger een prachtig subtiel gedenksieraad. Aan de voorzijde wordt door Sieraadgraveren.nl met de grootst mogelijk precisie een vingerafdruk of geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpoot of babyvoetje gegraveerd. Of kies voor een gravure van 2 afdrukken, als teken van eeuwige liefde of ter nagedachtenis van iemand die altijd in uw gedachten zal zijn. Daarnaast plaatsen we een schitterend zirkonia siersteentje in de afdrukhanger.

De hanger met vingerafdruk meet 24,5 bij 15 millimeter en is 4 millimeter dik. De afdrukhanger is aan de binnenzijde hol, zodat deze haast gewichtloos aan uw ketting hangt. De hanger is verkrijgbaar in zilver, geelgoud, roodgoud of witgoud.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd van de vingerafdrukhanger bedraagt 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Wilt u ook een bijpassende ketting? Bestel dan eenvoudig direct een van de volgende kettingen mee:

Ketting bestellen

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: