opc_loader
Gastenboek
Melanie 
Armband met tekst goed ontvangen en heel...
Sandra 
Hartstikke bedankt voor de snelle levering...
Everlyn  
Ik heb het baby armbandje ontvangen. Super...
Cynthia De Meester 
Ik ben echt enorm blij met mijn aankoop....

Driehoekige vingerafdruk hanger met ketting

89,00
Afmeting:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Opvallend en toch subtiel. Draag deze mooie vingerafdrukhanger in de vorm van een driehoek als aandenken aan een bijzonder persoon in uw leven. Met behulp van een laser graveren we een door u aangeleverde vingerafdruk of geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje of -handje in de hanger. Zo wordt deze ketting een zeer uniek en persoonlijk sieraad.

De driehoekige vingerafdrukhanger meet 12,5 bij 8 millimeter en wordt geleverd met een subtiele ketting van 1,5 millimeter dik in een verstelbare lengte van 42-45cm. De hanger is leverbaar in zilver, geelgoud, roodgoud en witgoud.

Om uw vingerafdrukhanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items