opc_loader

Dubbele ronde hanger met vingerafdruk en steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
159,00
Ketting meebestellen:
Materiaal:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Leuke en mooie vingerafdrukhanger, bestaande uit 2 ronde plaatjes die los van elkaar hangen hetgeen een speels effect geeft. De achterste en tevens grootste cirkel heeft een diameter van 20 millimeter. Op het voorste rondje verwerken wij de vingerafdruk van uw keuze, van uw geliefde bijvoorbeeld of van een overleden dierbare. Of kies voor 2 vingerafdrukken, zoals die van u en uw kind, als teken van eeuwige verbondenheid. Ook is het mogelijk om de geschaalde afdrukken van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje in de hanger te laten verwerken.

De afdrukhanger is leverbaar in RVS, zilver, geelgoud, witgoud en roodgoud. De voorste cirkel is voorzien van een schitterend zirkonia siersteentje. De door u gewenste afdrukken graveren wij met de grootst mogelijke precisie in de hanger.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd van de vingerafdrukhanger bedraagt 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Indien u ook een ketting nodig heeft kunt u eenvoudig meteen een van de volgende kettingen mee bestellen:

Ketting bestellen

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items