opc_loader
Gastenboek
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...
Loes Scholman 
Het cadeau wat onze kleinzoon aan onze...
Judith 
Ik heb de ringen met vingerafdruk ontvangen....

Hartjes hanger met vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
149,00
Ketting meebestellen:
Materiaal:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Schattig en subtiel, deze lieve harthanger van zilver of 14 karaat goud. Dit hangertje in de vorm van een hart is niet alleen een mooi, klein sieraad maar staat ook symbool voor een persoonlijke herinnering. In de gouden hanger graveren wij met de grootste precisie de vingerafdruk van een geliefde of dierbare. Een vingerafdruk van uw partner of kind bijvoorbeeld of de afdruk van een overledene die u graag in gedachten bij u houdt. Ook het op schaal laten graveren van een afdruk van een handpalm, dierenpoot of babyvoetje of het laten graveren van 2 verschillende afdrukken behoort tot de mogelijkheden. Zo wordt deze hartjeshanger een volledig uniek en persoonlijk sieraad.

Deze vingerafdrukhanger meet 14 bij 20 millimeter en heeft een dikte van 6,5 millimeter. De hanger is te bestellen in zilver, witgoud, geelgoud en roodgoud.
Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd bedraagt 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Ketting nodig? Bestel eenvoudig direct een van de volgende kettingen mee:

Ketting bestellen

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items