opc_loader

Hartvormige vingerafdruk hanger met ketting

89,00
Materiaal:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Mooie en moderne vingerafdrukhanger in de vorm van een hart. Zo draagt u de herinnering aan een geliefde of dierbare op bijzondere wijze bij u. In de hartvormige hanger graveren we voor u een vingerafdruk naar keuze, die van uw partner of kind bijvoorbeeld. Of draag de hanger als herinneringssieraad aan een overleden dierbare. Naast een gravure van een vingerafdruk is het ook mogelijk om een geschaalde afdruk van een handpalm, babyvoetje of dierenpoot in de harthanger te laten verwerken.

De vingerafdrukhanger heeft een diameter van 17 millimeter, is 0,7 millimeter dik en wordt geleverd met een smalle ketting die mooi door de inkepingen aan weerszijden past. De hanger is leverbaar in zilver, geelgoud, roodgoud of witgoud.

 

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

 

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items