opc_loader
Gastenboek
Melanie 
Armband met tekst goed ontvangen en heel...
Sandra 
Hartstikke bedankt voor de snelle levering...
Everlyn  
Ik heb het baby armbandje ontvangen. Super...
Cynthia De Meester 
Ik ben echt enorm blij met mijn aankoop....

Ronde hanger met vingerafdruk met rand rondom

129,00
Ketting meebestellen:
Afmeting:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Op zoek naar een uniek en zeer persoonlijk sieraad? Deze mooie vingerafdrukhanger is volledig te personaliseren en zorgt voor een tastbare herinnering aan een geliefde. De ronde hanger met opstaande rand biedt in het midden plaats aan een gravure van een vingerafdruk, van uzelf of uw partner bijvoorbeeld. Of draag de vingerafdrukhanger als aandenken aan een overledene die u dierbaar was. Ook is het mogelijk om een geschaalde afbeelding van een handpalm, dierenpoot of babyhandje of – voetje te laten graveren.
De hanger is verkrijgbaar in zilver, geelgoud, witgoud of roodgoud en te bestellen met een doorsnede van 14, 18 of 20 millimeter.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

U kunt eenvoudig de volgende kettingen meebestellen: 

Ketting bestellen

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items