opc_loader

Ronde vingerafdruk hanger met ketting

99,00
Materiaal:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Stoere vingerafdrukhanger met ketting. Deze hanger met vingerafdruk is het perfecte eerbetoon aan een geliefde of dierbare. Met een laser graveren we in de hanger de vingerafdruk van bijvoorbeeld uw partner of van een andere persoon die bijzonder voor u is. Ook een gravure van een geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpootje of babyvoetje of –handje behoort tot de mogelijkheden. Zo vormt deze ketting een zeer persoonlijk aandenken.

De vingerafdrukhanger heeft een diameter van 17 millimeter en 0,7 millimeter dik en wordt geleverd met een smalle ketting die mooi door de inkepingen aan weerszijden past. De hanger is leverbaar in zilver, geelgoud, roodgoud of witgoud.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items