opc_loader

Tweedelig vingerafdruk sieraad van goud Names4ever

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
306,00
Ketting meebestellen:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Ovale hanger met vingerafdruk, vervaardigd uit 14 karaats goud. De vingeradruk hanger is 14x22mm groot. In de hanger wordt een afdruk van uw dierbare verwerkt. De afdruk graveren wij met door middel van een laser. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. De afdruk kunt u tijdens het bestelproces uploaden of per post aanleveren. Indien u de afdruk per post wilt aanleveren ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om de afdruk naar ons op te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

  

Onder de afdruk kunnen twee korte regels tekst gegraveerd worden. Deze tekst voegt u eenvoudig toe in de vervolgstappen van het bestelproces.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: