opc_loader
Gastenboek
Loes 
Nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en...
Giel Zwaan 
Afgelopen week gegraveerde manchetknopen...
Loes Scholman 
Het cadeau wat onze kleinzoon aan onze...
Judith 
Ik heb de ringen met vingerafdruk ontvangen....

Vierkante vingerafdruk hanger met ketting

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
89,00
Afmeting:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Mooi en modern sieraad met eeuwigheidswaarde. Deze prachtige vierkante vingerafdrukhanger vormt een tastbare herinnering aan degene die u dierbaar is. Draag de hanger als persoonlijk symbool van liefde of juist als aandenken aan een bijzonder persoon die u ontvallen is. De vingerafdrukhanger meet 10,5 bij 10,5 millimeter en kan worden gegraveerd met een door u aangeleverde vingerafdruk of de geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpoot of babyhandje- of voetje.

De vingerafdrukhanger wordt geleverd met een mooie ketting van 1,5 mm breed en is leverbaar in zilver, geelgoud, roodgoud en witgoud.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items