opc_loader

Vingerafdruk hanger hart

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
84,00
Ketting meebestellen:
Afmeting:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Elegant en lief. In deze subtiele hanger in de vorm van een hart kunt u de vingerafdruk van uw geliefde of dierbare laten graveren. Of kies voor de mogelijkheid om 2 vingerafdrukken in de harthanger te laten verwerken en maak zo van deze hanger het perfecte huwelijkscadeau. Ook het laten graveren van een geschaalde afbeelding van een handafdruk, afdruk van een dierenpoot of afdruk van een babyvoetje behoort tot de mogelijkheden. De gravure brengen wij vakkundig aan met een precisielaser zodat u gegarandeerd een scherpe afbeelding op uw afdrukhanger heeft.

De vingerafdrukhanger in hartvorm is 1verkrijgbaar in 11mm, 13mm en 15mm kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd bedraagt 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

  

U kunt eenvoudig direct de volgende kettingen meebestellen: 

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items