opc_loader

Vingerafdruk hanger Twinkling

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
229,00
Ketting meebestellen:
Materiaal vingerafdruk plaat:
Materiaal:
Afdruk:
Beschrijving

Ronde vingerafdruk hanger van het merk Soulmate Treasure met in de binnenring van de hanger een vingerafdrukplaat en een steen. De hanger heeft een diameter van 15,3mm en is 3mm dik. De vingerafdrukplaat is 11,2mm groot. Het sieraad stelt u zelf samen waarbij u kunt kiezen uit de volgende opties:

- het materiaal van de hanger: 925 sterling zilver of 14 karaats geelgoud, witgoud of roodgoud.

- drie cubic zirkonia stenen of 3 diamanten (0,03ct per stuk, kwaliteit SI kleur H).

- het materiaal van de vingerafdrukplaat: 925 sterling zilver of 14 karaats geelgoud, witgoud of roodgoud.

- het meebestellen van een ketting zoals een anker ketting van zilver, geelgoud, witgoud of roodgoud.

Het combineren van meerdere materialen is mogelijk zodat er een bi-color ontstaat.

In de hanger wordt een vingerafdruk van uw dierbare verwerkt. De vingerafdruk wordt door ons geoptimaliseerd en daarna in hoge kwaliteit gegraveerd door middel van een laser. De vingerafdruk kunt u tijdens het bestelproces uploaden of per post aanleveren. Indien u de afdruk per post wilt aanleveren, dan ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling hiervoor de instructies per mail. Heeft u nog geen vingerafdruk beschikbaar? Dan kunt u een afdrukset meebestellen welke u samen met een duidelijke handleiding per post ontvangt. Na het maken van de afdrukken kunt u dan de afdrukken per post of per mail toesturen zodat we de vingerafdruk in het sieraad kunnen graveren.

De levertijd van dit vingerafdruksieraad bedraagt circa 1-2 weken na ontvangst van de afdruk. Het sieraad wordt geleverd in en mooie geschenkdoos.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items