opc_loader
Gastenboek
Annick  
Beste, Dit was onze eerste keer bestellen...
Danielle janssen 
Zojuist de hangertjes binnen gekregen en wat...
Leticia 
Beste Ik heb de ringen vandaag mogen...
Sebastiaan 
Cadeau binnen. Super blij mee!! Top...

Vingerafdruk sieraad goud met geboortestenen Names4ever

- Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
- Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
322,00
Ketting meebestellen:
Geboortesteen boven:
Geboortesteen onder:
Afdruk:
x
Beschrijving

Hartvormige hanger met vingerafdruken, twee namen van maximaal 8 tekens en geboortestenen. De vingerafdruk hanger is vervaardigd uit 14 karaats goud en is 28x28mm groot.

 

In de hanger worden twee afdrukken en teksten gegraveerd door middel van een laser. Dit kunnen afdrukken zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. De afdrukken kunt u tijdens het bestelproces uploaden of per post aanleveren. Indien u de afdrukken per post wilt aanleveren ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om de afdruk naar ons op te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

  

Wat betreft de geboortestenen heeft u de keuze uit de volgende kleuren/maanden:

hanger graveren steen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: