opc_loader
Gastenboek
Britt Metten 
Hoihoi, Ik heb gisteren een hele mooie...
Carla 
Bedankt voor de bestelling, bijzonder en mooi
Jane Bessem-Ragghoe 
Ik wil u hartelijk bedanken voor de...
Els  
Wil jullie heel erg bedanken voor het...

Vingerafdruk sieraad zilver met geboortestenen Names4ever

- Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
- Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
129,95
Ketting meebestellen:
Geboortesteen boven:
Geboortesteen onder:
Afdruk:
x
Beschrijving

Hartvormige hanger met twee vingerafdrukken, namen en geboortestenen, vervaardigd uit 925 Zilver. De vingeradruk hanger is 28x28mm groot.

 

In de hanger worden twee afdrukken verwerkt. De afdrukken graveren wij met door middel van een laser. Dit kunnen afdrukken zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. De afdrukken kunt u tijdens het bestelproces uploaden of per post aanleveren. Indien u de afdrukken per post wilt aanleveren ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om de afdrukken naar ons op te sturen. Indien gewenst kunt u ook afdruksets meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

  

U heeft de keuze uit de volgende geboortestenen:

hanger graveren steen

U kunt eenvoudig de volgende kettingen meebestellen: 

Ketting bestellen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: