opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Chique vingerafdruk hanger met 5 zirkonia's

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
259,00

Ketting meebestellen:

Materiaal:

Afwerking:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Bijzonder design voor een bijzondere herinnering. Deze chique kettinghanger valt op door zijn moderne en toch sierlijke design. Een hanger die een extra touch geeft aan elke outfit. Dit sieraad wordt echter nog specialer door de subtiele verwerking van een vingerafdruk in het ontwerp. Met een precisie-laser wordt de vingerafdruk van uw partner, kind of misschien juist een overleden dierbare in de afdrukhanger gegraveerd. Of kies voor een geschaalde afbeelding van een handpalm, babyvoetje of dierenpoot. Ook is het mogelijk 2 afdrukken te laten graveren, zodat de hanger ook zeer geschikt is als uniek huwelijkscadeau. De vingerafdrukhanger is daarnaast aan de voorzijde voorzien van 5 prachtige pavé gezette zirkonia's.

De hanger met vingerafdruk meet 40 bij 15 millimeter. De hanger is verkrijgbaar in zilver, geelgoud, roodgoud of witgoud.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd van de vingerafdrukhanger bedraagt 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Zoekt u een bijpassende ketting? Bestel dan eenvoudig direct een van de volgende kettingen mee:

Ketting bestellen

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items