opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Hartjes hanger met vingerafdruk en steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
179,00

Ketting meebestellen:

Materiaal:

Afwerking:

Afdruk:

Aantal afdrukken

  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Een sieraad om te koesteren. Deze lieve hartjeshanger vormt een subtiele en mooie manier om een geliefde of dierbare altijd bij u te dragen. In de kleine harthanger graveren wij met grote precisie de vingerafdruk van diegene die u altijd in gedachten wilt houden; dit kan een overleden dierbare zijn, maar ook uw partner of (klein)kind. Ook het laten graveren van 2 vingerafdrukken behoort tot de mogelijkheden, zodat dit afdrukhangertje ook zeer geschikt is als huwelijkscadeau. Naast een of meerdere vingerafdrukken kunnen wij ook een geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpoot of babyvoetje in de hanger met hart graveren.
De afdrukhanger is verkrijgbaar in zilver, geelgoud, witgoud en roodgoud en afgewerkt met een prachtig zirkonia siersteentje.

Deze vingerafdrukhanger meet 14 bij 20 millimeter en heeft een dikte van 6,5 millimeter. De hanger is bovenaan hol, zodat er ruimte is voor een ketting van ongeveer 2,5 millimeter dik. Zoekt u nog een geschikte ketting? Hieronder ziet u welke bijpassende kettingen u eventueel direct mee kunt bestellen.

Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Heeft u een digitale afdruk? Dan kunt u deze gedurende het bestelproces uploaden. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Voor een vingerafdruk bestelt u een kleine afdrukset, voor de afdruk van een handpalm, poot of babyvoetje heeft u een grote afdrukset nodig.

De levertijd bedraagt 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Ketting bestellen

Gouden kettingen

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items