opc_loader

Vierkante vingerafdruk hanger met ketting

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
89,00
Afmeting:
Afwerking:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Mooi en modern sieraad met eeuwigheidswaarde. Deze prachtige vierkante vingerafdrukhanger vormt een tastbare herinnering aan degene die u dierbaar is. Draag de hanger als persoonlijk symbool van liefde of juist als aandenken aan een bijzonder persoon die u ontvallen is. De vingerafdrukhanger meet 10,5 bij 10,5 millimeter en kan worden gegraveerd met een door u aangeleverde vingerafdruk of de geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpoot of babyhandje- of voetje.

De vingerafdrukhanger wordt geleverd met een mooie ketting van 1,5 mm breed en is leverbaar in zilver, geelgoud, roodgoud en witgoud.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

  

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items