opc_loader
Gastenboek
Cynthia De Meester 
Ik ben echt enorm blij met mijn aankoop....
Chantalle 
Dankjewel mijn armband is binnen Geweldig...
Henk 
Hartelijk dank voor de snelle levering van...
Tamara Bergsma 
Afgelopen maandag heb ik een armband...

Zilveren ketting met twee vingerafdruk hangers

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
99,00
Dikte ketting:
Lengte ketting:
Afdruk:
Beschrijving

Zilveren ketting met daaraan twee ronde afdruk hangers met een diameter van 18mm. In iedere hanger kunt u een vingerafdruk laten graveren. De afdrukken graveren wij met door middel van een laser. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. De afdruk kunt u tijdens het bestelproces uploaden of per post aanleveren. Indien u de afdruk per post wilt aanleveren ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om de afdruk naar ons op te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

  

In de achterzijde van de hangers kunt u een korte tekst laten graveren zoals bijvoorbeeld een naam of een datum.

De levertijd van dit sieraad met vingerafdruk bedraagt 7-12 werkdagen na ontvangst van de vingerafdruk.

Wenst u dit sieraad met meer afdrukhangers of met maar één afdrukhanger te bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: