opc_loader

Zilveren ketting met twee vingerafdruk hangers

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
99,00
Dikte ketting:
Lengte ketting:
Afdruk:
Beschrijving

Zilveren ketting met daaraan twee ronde afdruk hangers met een diameter van 18mm. In iedere hanger kunt u een vingerafdruk laten graveren. De afdrukken graveren wij met door middel van een laser. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. De afdruk kunt u tijdens het bestelproces uploaden of per post aanleveren. Indien u de afdruk per post wilt aanleveren ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om de afdruk naar ons op te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

  

In de achterzijde van de hangers kunt u een korte tekst laten graveren zoals bijvoorbeeld een naam of een datum.

De levertijd van dit sieraad met vingerafdruk bedraagt 7-12 werkdagen na ontvangst van de vingerafdruk.

Wenst u dit sieraad met meer afdrukhangers of met maar één afdrukhanger te bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: