opc_loader

Zilveren klavertje 4 hanger met vingerafdruk en geboortesteen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
72,95
Lengte ketting:
Geboortesteen:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Sterling zilveren klaver hanger met vingerafdruk en een geboortesteen naar keuze. In de klaver hanger van 28mm groot wordt een afdruk van uw dierbare verwerkt. De afdruk graveren wij met door middel van een laser. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. De afdruk kunt u tijdens het bestelproces uploaden of per post aanleveren. Indien u de afdruk per post wilt aanleveren ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om de afdruk naar ons op te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset mee bestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

  

In de achterzijde van de hanger kunt u een korte tekst laten graveren zoals bijvoorbeeld een naam of een datum. De hanger wordt voorzien van een fijne ketting in een lengte naar keuze.

De mogelijke geboortestenen zijn:

Geboortestenen

De levertijd van dit sieraad met vingerafdruk bedraagt 7-12 werkdagen na ontvangst van de vingerafdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: