opc_loader
Gastenboek
Annick  
Beste, Dit was onze eerste keer bestellen...
Danielle janssen 
Zojuist de hangertjes binnen gekregen en wat...
Leticia 
Beste Ik heb de ringen vandaag mogen...
Sebastiaan 
Cadeau binnen. Super blij mee!! Top...

Zilveren ster vingerafdruk hanger

- Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
89,00
Ketting meebestellen:
Afdruk:
Aantal afdrukken
x
Beschrijving

Een subtiel sieraad voor een grote herinnering. Deze mooie en elegante zilveren vingerafdrukhanger in de vorm van een ster vormt een prachtig aandenken aan een geliefde of dierbare. Op de zilveren hanger van 1,5 centimeter doorsnede brengen we met behulp van een laser de vingerafdruk van uw keuze aan. Personaliseer de hanger bijvoorbeeld met de vingerafdruk van uw partner of een dierbare die overleden is om de herinnering voor altijd bij u te dragen. Ook het graveren van een geschaalde afdruk van een handpalm, dierenpoot of babyhandje- of –voetje is mogelijk.

Om uw hanger te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten. Hierbij heeft u de keuze uit twee mogelijkheden: een kleine afdrukset voor een vingerafdruk of een grote afdrukset die geschikt is voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

  

Daarnaast kunt u eenvoudig de volgende kettingen meebestellen: 

Ketting bestellen

 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items