opc_loader

Zilveren vingerafdruk hanger dubbel hart

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
72,95
Dikte ketting:
Lengte ketting:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Dubbele zilveren hart hanger met in het middelste kleine hart een vingerafdruk van uw dierbare. De afdruk graveren wij met door middel van een laser. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. De afdruk kunt u tijdens het bestelproces uploaden of per post aanleveren. Indien u de afdruk per post wilt aanleveren ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om de afdruk naar ons op te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

  

In het buitenste hart graveren wij een tekst naar keuze.

Het vingerafdruk sieraad wordt geleverd met een ketting met een lengte en dikte naar keuze. De levertijd van het sierad bedraagt circa 7-12 werkdagen na ontvangst van de vingerafdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items