opc_loader

Zilveren vingerafdruk hanger met gouden hart

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
77,50
Lengte ketting:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Zilveren hanger met vingerafdruk met bovin een goudkleurig hartje verwerkt. Het hartje is voorzien van een 18 karaats gouden plating. De hanger is 26x17,6mm groot en wordt voorzien van een zwarte ketting in een lengte naar keuze. In de hanger wordt een afdruk van uw dierbare verwerkt. De afdruk graveren wij met door middel van een laser. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, hand, dierenpoot, babyhandje of babyvoetje. De afdruk kunt u tijdens het bestelproces uploaden of per post aanleveren. Indien u de afdruk per post wilt aanleveren ontvangt u na het plaatsen van de bestelling de instructies om de afdruk naar ons op te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

  

In de achterzijde van de hanger kunt u 3 korte regels tekst laten graveren.

De levertijd van dit sieraad met vingerafdruk bedraagt 7-12 werkdagen na ontvangst van de vingerafdruk.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items