opc_loader

Gouden ring met vingerafdruk en parel 801

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
646,50
Breedte + ringmaat:
Materiaal:
Parel:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Ring van 14 karaats geelgoud, witgoud of roodgoud met een zoetwaterparel en een afdruk. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, handpalm, dierenpoot, babyvoetje of babyhandje. Omdat de vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat, is het lastig om duidelijke lijnen op het sieraad te krijgen. Wij adviseren daarom een afdruk te maken van het voetje of de handpalm/handje.

Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, was, rubber etc. Na het plaatsen van de bestelling omtvangt u de instructies om de afdruk naar ons toe te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De vingerafdruk ring is verkrijgbaar in de ringmaten 16mm tot en met 21mm.

Breedte ring: 3mm, 5mm of 7mm.

Dikte: +/- 2,5mm bovenaan en +/- 1,5mm onderaan

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items