opc_loader

Wensenlijst

​​
Hoge kwaliteit
​​
Gegraveerd in eigen atelier
​​​
Breed assortiment
​​​
Professioneel advies
​​​
Eenvoudig online bestellen
​​​
Persoonlijke service

Gouden vingerafdruk ring met 7 stenen 794

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
759,95
Breedte + ringmaat:
Materiaal:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
  • Persoonlijk op maat gemaakt
  • Thuisbezorgd of afhalen in onze winkel
  • Hoge kwaliteit
  • Professioneel advies
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Vingerafdruk ring van 14 karaats geelgoud, witgoud of roodgoud met 7 pave gezette stenen naar keuze. In de ring wordt de vingerafdruk van uw geliefde of dierbare verwerkt. Het is ook mogelijk om een afdruk van een handpalm, dierenpoot, babyvoetje of babyhandje in de afdrukring te verwerken. Omdat de vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat, is het lastig om duidelijke lijnen op het sieraad te krijgen. Wij adviseren daarom een afdruk te maken van het voetje of de handpalm/handje.

Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, was, rubber etc.  Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een separate e-mail met instructies om de afdruk(ken) naar ons toe te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij aan u verzenden. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset kunt u gebruiken voor een handpalm, babyvoetje, babyhandje of dierenpoot

De ring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm. 

De ring heeft een dikte van +/- 1,5mm en een breedte van 4mm, 6mm, 8mm of 10mm. De ring kan mat of glanzend afgewerkt worden.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items