opc_loader

Vingerafdruk ring bol met 5 stenen 839

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
601,95
Breedte + ringmaat:
Materiaal:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Bolle vingerafdruk ring van 14 karaats goud met vijf stenen naar keuze en een lasergravure van de door u aangeleverde afdruk. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, handpalm, dierenpoot, babyvoetje of babyhandje.

Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, was, rubber etc. Na het plaatsen van de bestelling omtvangt u de instructies om de afdruk naar ons toe te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De afdrukring is verkrijgbaar in geelgoud, witgoud en roodgoud in ringmaat 16mm tot en met 21mm. De ring is verkrijgbaar in een breedte van 4mm, 5mm, 6mm en 8mm en is aan de binnenzijde en buitenzijde bol afgewerkt.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Gouden vingerafdruk ring

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items