opc_loader

RVS ring met vingerafdruk in vak

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
159,00
Ringmaat:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Beschrijving

Deze RVS vingerafdrukring is een modern en stoer sieraad dat een bijzondere betekenis krijgt door de toevoeging van een vingerafdruk in het daarvoor gemaakte vak. Door middel van een laser wordt de vingerafdruk van een geliefde of dierbare in het metaal vereeuwigd, met een blijvende herinnering als resultaat. De RVS vingerafdrukring is dan ook erg geschikt als robuuste trouwring of als aandenken aan een overledene.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

Deze RVS ring met vingerafdruk is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm. De ring kan besteld worden in de breedtematen 4mm, 6mm, 8mm en 10mm.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items