opc_loader

RVS vingerafdruk ring met steen 834

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
149,00
Ringmaat:
Steen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Vingerafdruk ring van RVS met 1 pave gezette steen naar keuze. De vingerafdruk van uw dierbare wordt in de ring verwerkt. Het is mogelijk om een afdruk van een vinger, handpalm, voetje, handje of een dierenpoot in de ring te verwerken. Omdat de vingerafdruk van jonge kinderen erg weinig contouren bevat, is het lastig om duidelijke lijnen op het sieraad te krijgen. Wij adviseren daarom een afdruk te maken van het voetje of de handpalm/handje.

Wij kunnen overweg met afdrukken gemaakt met inkt, was, rubber etc. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u van ons een separate e-mail met instructies om de afdruk(ken) naar ons toe te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij aan u verzenden. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset kunt u gebruiken voor een handpalm, babyvoetje, babyhandje of dierenpoot.

De ring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm. 

De ring heeft een dikte van +/-2mm en een breedte van 4mm, 6mm, 8mm of 10mm. De ring is mat afgewerkt.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items