opc_loader

Vingerafdruk ring RVS bol met 5 stenen 839

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
179,00
Ringmaat:
Pave gezette stenen:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Breedte:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Bolle vingerafdruk ring van RVS met een lasergravure van de door u aangeleverde afdruk. Dit kan een afdruk zijn van een vinger, handpalm, dierenpoot, babyvoetje of babyhandje. In de ring worden vijf stenen naar keuze geplaatst.

Wij kunnen met alle afdrukken overweg zoals inkt, was, rubber etc. Na het plaatsen van de bestelling omtvangt u de instructies om de afdruk naar ons toe te sturen. Indien gewenst kunt u ook een afdrukset meebestellen welke wij naar u toesturen. Een kleine afdrukset is geschikt voor een vinger. Een grote afdrukset is geschikt voor een handpalm, babyvoetje of dierenpoot.

De ring is aan de binnenzijde en buitenzijde bol afgewerkt. De afdrukring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm.  De ring is te bestellen in de breedtes 5mm, 6mm, 8mm en 10mm. 

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items