opc_loader

Zilveren ring met ronde vingerafdruk

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
159,00
Ringmaat:
Afmeting:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Aantal afdrukken
Beschrijving

Stoer en opvallend, deze zilveren zegelring met grote, ronde zegel. De massief zilveren ring is aan de bovenzijde voorzien van een zegel met stoere opstaande rand, in een diameter van 14 of 18 millimeter. In dit zegel graveren wij voor u de vingerafdruk van een geliefde of dierbare; iemand die u koestert of die u altijd in gedachten wilt houden. Ook een geschaalde gravure van een afdruk van een handpalm, dierenpoot of babyhandje of babyvoetje behoren tot de mogelijkheden. En door de grootte van het zegel is het zelfs mogelijk 2 afdrukken in de ring te laten verwerken. Dat maakt deze zilveren afdrukring ook zeer geschikt als eigentijdse trouwring.

Deze vingerafdrukring zilver is verkrijgbaar in ringmaat 16 tot en met 21 millimeter en kan zowel mat als glanzend worden afgewerkt. Voor de gravure kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Ook is het mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

De levertijd bedraagt 2 tot 4 weken na ontvangst van de afdruk(ken).

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items