opc_loader

Zilveren ring met vingerafdruk in glazen steen

Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een tekst. De tekst voegt u toe in de vervolgstappen van het bestelproces.
Let op! U kunt dit artikel personaliseren door middel van een afbeelding. De afbeelding upload u in de vervolgstappen van het bestelproces.
199,00
Ringmaat:
Afwerking:
Gravure:
Afdruk:
Beschrijving

Een bijzonder aandenken aan een bijzonder persoon; dat is de kracht van deze mooie en opvallende zilveren vingerafdrukring. Door de vingerafdruk van een geliefde of dierbare in de glazen steen te laten zetten wordt dit sieraad een blijvende herinnering aan een heel speciaal iemand. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de ring nog persoonlijker te maken door een tekst aan de binnenzijde te laten graveren. Deze ring met vingerafdruk is er in zowel een matte als glanzende afwerking.

Om uw ring te personaliseren kunt u zelf een afdruk van inkt, was, rubber, etc. opsturen. De instructies hiervoor ontvangt u na het plaatsen van de bestelling. Daarnaast is het ook mogelijk een afdrukset mee te bestellen zodat u zeker weet dat uw afdruk voldoet aan de vereisten.

De afdrukring is verkrijgbaar in ringmaat 16mm tot en met 21mm. De ring is 3mm breed.

Levertijd: 2-4 weken na ontvangst van de afdruk.

Extra informatie

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items